Viceprimarul Lucian Harșovschi mulțumește sutelor de voluntari implicați în acțiunea de curățenie din Suceava: Curățenia orașului este o responsabilitate comună, administrație-cetățeni, iar odată făcută, aceasta trebuie menținută!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a mulțumit sutelor de voluntari care au participat la acțiunea de curățenie din Suceava organizată sâmbătă de Ziua Națională de Curățenie.

Harșovschi a spus că n fiecare an municipalitatea suceveană se alătură celor de la Let’s Do It, România! în acțiunile de ecologizare organizate, cu speranța că, prin implicare toți vor fi mai conștienți de impactul acțiunilor pe care le fac asupra mediului.

El a arătat că sâmbătă s-a desfășurat o nouă ediție a Zilei de Curățenie Națională, eveniment pe care primăria l-a susținut din punct de vedere organizatoric și logistic, iar începând cu ora 10:00, sute de voluntari au luat parte la această mișcare socială.

„Felicitări și mulțumesc tuturor celor implicați, Suceava are nevoie de astfel de oameni responsabili! Mesajul transmis de cei de la “Let’s Do It, România!” este și a fost susținut mereu de către municipalitatea suceveană, întrucât cu toții ne dorim un oraș mai curat, o țară mai curată și un mediu mai sănătos. Curățenia orașului este o responsabilitate comună, administrație-cetățeni, iar odată făcută, aceasta trebuie menținută! Let’s Do It, Suceava! Împreună pentru un oraș mai curat!”, a transmis Lucian Harșovschi.



Intră acum și în grupul de