Falsa mașină de poliție de pe DN 17 de la Prisaca Dornei a fost recondiționată


Intră acum și în grupul de

La doar câteva zile după ce News Bucovina a atenționat că mașina „fake” de poliție de pe DN 17 din zona Prisaca Dornei cu indicativul SV 225 a fost ruptă în două, aceasta a fost recondiționată.

Reamintim că un panou din cele două care formează macheta unei o autospeciale a Poliției Rutiere amplasată pe DN 17 la intrarea dinspre Câmpulung Moldovenesc a fost rupt, iar mașina falsă de poliție a rămas doar cu partea din față.

De menționat este că Poliția Rutieră a decis să monteze mai multe machete care imită autospecialele de poliție în zone unde șoferii sunt tentați să apese mai mult pe pedala de accelerație pentru a preveni accidentele și încuraja un comportament responsabil al conducătorilor auto.

În această săptămână Rețeaua Europeană a Polițiilor Rutiere – ROADPOL desfășoară Proiectul ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.


Intră acum și în grupul de