Thermonet începe de luni probele de presiune a instalațiilor de încălzire centralizată din Suceava


Intră acum și în grupul de

Societatea de termoficare Thermonet Suceava a anunțat că în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, începând cu data de 26 septembrie 2022, va proceda la efectuarea probelor de presiune la rece/cald a instalațiilor de încălzire  din rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.

Compania roagă beneficiarii de agent termic care au efectuat intervenții la instalațiile proprii de încălzire să ia măsurile care se impun, precizând că Thermonet nu se face responsabilă pentru eventuale pierderi sau daune materiale care se pot produce.

menționează că încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale.

În această perioadă pentru a remediate rapid eventuale deficiențe din sistemul centralizat de termoficare beneficiarii să contacteze Dispeceratul Thermonet  prin telefon 0230 520 924.

Totodată, Thermonet amintește că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot face doar până în 26  septembrie  2022, conform prevederilor legale.


Intră acum și în grupul de