Ion Lungu anunță că grădinița de la CN „Mihai Eminescu” va fi funcțională de la 1 decembrie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, marți, că după ce municipalitatea a dat în funcțiune două grădinițe cu program prelungit pe fonduri europene, cea din Burdujeni Sat și cea de pe strada Dobrogeanu Gherea, din zona centrală, lucrează acum la alte două grădinițe, respectiv de la Colegiul Național Mihai Eminescu și din curtea școlii gimnaziale nr. 7 de la Ițcani.

„Cea de la Colegiul Mihai Eminescu (liceul pedagogic) va fi dată în funcțiune la data de 1 decembrie 2022, grădinița cu program prelungit din Ițcani până la jumătatea anului 2023, în aceste zile se pune tabla pe acoperiș”,a spus primarul.

El a menționat că a Colegiul Mihai Eminescu a fost realizată o pictură murală de mari dimensiuni a lucrării artistice selectate în cadrul concursului dedicat tinerilor artiști din România și Ucraina „Mesajul meu pentru Ucraina” pentru celebrarea Zilei Cooperării Europene 2022.
Lungu a reamintit că se lucrează la alte două proiecte de grădiniță cu program prelungit în Cartierul Obcini și în curtea Școlii generale nr. 1.

Ion Lungu a menționat că municipalitatea suceveană are aprobate și două creșe: una licitată in Dealul Mănăstirii și alta în zona Cetății de Scaun.
„Infrastructura pentru educație este o prioritate pentru municipalitate”, a transmis Ion Lungu.



Intră acum și în grupul de