CL Suceava aprobă cuantumul burselor școlare. Lucian Harșovschi: Misiunea noastră este de a susține procesul educațional și de a sprijini copiii dornici de performanță


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că în ședința de joi a Consiliului Local Suceava se va aproba noul cuantum al burselor școlare pentru actualul an școlar.

„Educația reprezintă fundamentul unui viitor mai bun pentru fiecare dintre noi.Misiunea noastră, a administrației publice, este cea de a susține procesul educațional și de a sprijini copiii dornici de performanță în parcursul lor”, a spus viceprimarul.

El a arătat că în ședința de Consiliu Local de joi se va aproba cuantumul lunar al burselor școlare de care pot beneficia elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Suceava, pentru anul școlar 2022-2023.

Astfel, bursa de performanță va fi de 500 de lei, bursa de merit și bursa de ajutor social va fi de 200 de lei, iar bursa de studiu de 150 de lei.

„Sperăm ca acest gest simbolic să reprezinte un impuls pentru toți elevii din municipiul Suceava”, a mai transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de