Flutur, de la Târgul Lăptarilor: Numai când ne gândim că facturile zilnice ne fac noapte mai scurtă și ne neliniștesc nu avem motive multe de bucurie, dar totuși o descrețire de frunte merită să avem


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, duminică, la Festivalul „Drumul Lemnului” și la „Târgul Lăptarilor” în Câmpulung Moldovenesc și le-a spus participanților că deși nu sunt mari motive de distracție este bine că se păstrează tradițiile în zonă.

„A fost o perioadă de pandemie, a fost o perioadă de restricții. Nici acum nu avem încă multe motive de bucurie și de distracție când ne gândim că dincolo de graniță situația este încă foarte complicată la ucraineni, când ne gândim că facturile zilnice ne fac noapte mai scurtă și ne neliniștesc pe fiecare dintre noi. Poate că nu avem motive multe de bucurie, dar totuși o descrețire de frunte merită să avem și mă bucur că aici la Câmpulung se ține la tradiții, la obiceiuri”, a spus Flutur.

El a adăugat că, cu toate necazurile trebuie să se vadă și partea bună a lucrurilor.

„În ultimii ani Câmpulungul a suportat o foarte frumoasă dezvoltare cu Mihăiță Negură. La cum arată orașul astăzi, plin de trandafiri pe stânga și pe dreapta, Muzeul Lemnului, casele vechi, fosta Prefectură care a fost recondiționată, până la drumul pe Rarău sunt câteva dintre investițiile care s-au întâmplat în ultimul timp”, a declarat președintele Flutur.

El a adăugat că nu se poate face că nu vede că oamenii așteaptă modernizarea drumurilor în continuare, sau modernizarea stației de epurare și a spus că se lucrează și la drumul care leagă Câmpulung Moldovenesc de Stulpicani.

„Sunt câteva lucruri frumoase ca perspectivă să deveniți o zonă turistică așa cum așa cum merită Bucovina”, a spus Gheorghe Flutur.

El le-a transmis participanților că platoul Munților Rarău poate deveni o zonă turistică foarte puternică . „De aceea am anunțat eu săptămâna trecută un mare proiect Poiana Bucovinei așa cum este Poiana Brașov”, a subliniat Flutur.


Intră acum și în grupul de