Detaliile accidentului de la Bunești: O femeie a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat de la o înălțime de 2,5 metri


Intră acum și în grupul de

O femeie de 52 de ani a murit, marți după amiaza într-un accident la Bunești după ce s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei de la o înălțime de 2,5 metri.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, cms șef Ionuț Epureanu, a declarat că marți în jurul orei 16:30 pe DC 70A, pe raza comunei Bunești s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

El a arătat că din primele verificări s-a constat faptul că o femeie în vârstă de 52 ani a condus autoturismul din direcția Bosanci către satul Cumpărătura, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe acostament și a lovit un parapet metalic, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile de la o diferență de nivel de cca. 2,5 metri.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducatoarei auto de 52 de ani. În autoturism se afla în calitate de pasager și un bărbat de 70 de ani din comuna Bosanci care nu a suferit leziuni.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca în cadrul necropsiei sa fie recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Poliția Municipiului Suceava în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de