IPS Calinic spune că numele său apare dintr-o eroare în scandalul călugărului-amant și cere publicației care a făcut greșeala să o corecteze imediat


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a transmis public că numele său apare dintr-o eroare într-un articol al publicației stiripesurse.ro  în cazul călugărului-amant și cere publicației să corecteze imediat eroarea.

„Stimați cititori, numele meu apare într-o listă „compromițătoare” apărută pe site-ul „Știri pe surse”, care nu face cinste Bisericii și care a fost preluată din scrisoarea unui domn adresată Patriarhiei Române, publicată de același site. Orice om de bună credință care lecturează scrisoarea respectivă constată cu ușurință că în aceasta nu figurează numele meu. Ca atare, îi rog pe cei care se ocupă de site-ul „Știri pe surse” să corecteze neîntârziat greșeala, nădăjduiesc neintenționată, cu scuzele publice de rigoare pentru folosirea numelui meu în astfel de situații menite să iște scandal, în care nu am fost implicat niciodată, altfel voi acționa site-ul în judecată”, a transmis IPS Calinic.

Publicația respectivă arată că într-o scrisoare adresată Patriarhului Daniel, Cristi Călin, că s-a infiltrat în cercurile de homosexuali din Biserică și a obținut imagini compromițătoare, de natură sexuală, „cu mai mulți arhiepiscopi și preoți, printre care ÎPS Teodosie al Tomisului, ÎPS Varsanufie al Râmnicului, ÎPS Calinic al Sucevei”, dar în materialul respectiv „călugărul-amant” face referire la IPS Calinic Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Preafericirea Voastră,Cu smerenie și dragoste dorec sa cer iertare Preafericirii Voastre Părinte Patriah și tuturor…

Publicată de Cristi Calin pe Marţi, 4 octombrie 2022

Intră acum și în grupul de