E.ON anunță că va emite la timp facturile plafonate aferente consumului de energie electrică și gaze naturale din luna septembrie


Intră acum și în grupul de

E.ON Energie România a anunțat, joi, că procesul de facturare se derulează normal, fără întârzieri cauzate de schimbările aduse de OUG 27/OUG 119 și precizează că au fost deja implementate noile prevederi valabile începând cu 1 septembrie pentru energie electrică, cele pentru gaze naturale rămânând nemodificate.

Începând cu a doua jumătate a lunii septembrie au fost emise facturile plafonate către toți clienții casnici eligibili, iar procesul va continua pe parcursul lunii octombrie, astfel încât toții clienții companiei vor primi facturile la timp, evitându-se astfel situațiile în care aceștia primesc mai multe facturi într-o singură lună.

Compania spune că a făcut eforturile necesare astfel încât toate modificările impuse de legislația valabilă la 1 septembrie să fie implementate rapid, iar clienții noștri să poată beneficia de schema de suport de la stat.

„E.ON Energie România recomandă clienților să opteze pentru auto-citire și să transmită indexul în perioada menționată pe factură. Astfel, clienții se asigură că odată cu înregistrarea citirii de la distribui-tor nu vor avea valori mari ale facturilor de regularizare. Totodată, este importantă respectarea termenelor contractuale de plată pen-tru evitarea situațiilor nedorite precum întreruperea furnizării sau costuri adiționale generate de plata cu întârziere (dobânzi penaliza-toare). De asemenea, compania încurajează clienții să adopte mă-suri de eficiență energetică, ceea ce înseamnă o atitudine responsabilă și economii la bugetul propriu, fără a diminua confortul. Mai multe informații puteți găsi pe www.eon.ro”, a transmis E.ON.


Intră acum și în grupul de