Două fete, un tânăr și un bărbat, cu răni grave au fost internați în SJU Suceava după accidentul de vineri seara de la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Două fete de 15 și 17 ani, un tânăr de 19 ani și un bărbat de 55 de ani au fost internați vineri seara în SJU Suceava cu diverse răni după accidentul de la Vatra Dornei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, în urma accidentului de la Vatra Dornei, la Spitalul județean au ajuns patru victime.

Una dintre acestea, un bărbat de 55 ani cu traumatism toracic important și plagă la nivelul gambei drepte a rămas internat pe secția de chirurgie toracică.

Un alt rănit, un tânăr de 19 ani cu traumatism cranio-cerebral de nivel mediu și fractură de antebraț drept, a rămas internat în secția de neurochirurgie.

Totodată, o pacientă de 15 ani cu traumatism cranio-cerebral, otoragie dreapta, contuzie cot stâng a rămas internată pe sectia de ORL.

Cel de-al patrulea rănit, o tânără de 17 ani, cu traumatism cranio-facial și fractură la nivelul antebrațului stâng a rămas internată pe secția de chirurgie infantilă.

Dr. Dan Teodorovici a precizat că pacienții au fost transportați de la spitalul din Vatra Dornei la Spitalul Județean Suceava cu autospeciala pentru victime multiple încadrată de paramedici și personal medical din cadrul UPU a Spitalului Județean.

El a mai spus că pacienții au fost stabili pe toată durata transportului.

Un accident rutier s-a produs vineri după amiaza pe raza cartierului Argestru, din municipiul Vatra Dornei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule în care se aflat patru persoane.

Două persoane au rămas încarcerate, iar pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora din autoturism, iar apoi cele patru persoane au fost transportate la spital.


Intră acum și în grupul de