IPS Calinic recunoaște că nu poate oferi sfaturi pentru relațiile celor care se cunosc prin intermediul rețelelor sociale


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a recunoscut că nu se pricepe să ofere sfaturi pentru cei care au relații prin intermediul rețelelor sociale.

Înaltul ierarh a fost întrebat de un tânăr în legătură cu fată pe care a cunoscut-o prin intermediul Facebook, dar vrea să știe dacă această fată, pe care o iubește, este după voia lui Dumnezeu.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, pare de treabă, e din oraș la mine, observ că îmi dă ador la complimente, dar într-o zi am zis că nu am timp să vorbesc. Ea a vrut să vadă ceva la mine, a zis să îmi dau cămașa jos. Nu știu când o să mai vorbească cu mine, nu răspunde mereu”, i-a scris tânărul.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a recunoscut însă că nu poate să ofere niciun sfat în acest sens și i-a urat tânărului să îl ajute Dumnezeu.

„Îmi cer scuze, dar nu mă pricep la relațiile ori căsătoriile prin intermediul Facebook-ului. Dumnezeu să vă ajute!”, a fost răspunsul IPS Calinic.


Intră acum și în grupul de