In coma la spital, dupa ce a primit o bata de baseball in cap


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Moara Nică se află în stare gravă în secţia de neurochirugie a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava după ce, băut fiind s-a luat la ceartă cu un alt tânăr, ce la lovit cu o bâtă de baseball. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava duminică, la ora 18.55, agenţii Postului de Poliţie Moara au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că L. Andrei, de 22 ani, din localitate a fost agresat de S. Gabriel, de 23 ani, din comuna Ipoteşti.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care în urma cercetărilor efectuate a stabilit că în jurul orelor 18.30, între L. Andrei şi S. Gabriel, ambii aflaţi în stare de ebrietate, a avut loc un conflict spontan cei doi lovindu-se reciproc.

S. Gabriel l-a lovit pe L. Andrei cu un par din lemn tip „baseball” în zona capului, fiind ulterior internat în Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral prin agresiune, contuzie cerebrală severă, comă gradul II- III”.

S. Gabriel a solicitat şi el acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu: „T.C.C. minor, escoriaţii faciale, plagă contuză occipital dreapta”, nefiind necesară internarea.

Cei doi urmează a fi examinaţi medico-legal.


Intră acum și în grupul de