Transporta tigari de contrabanda, la adapostul intunericului


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii rădăuţeni au ieşit în noaptea de duminică spre luni, la „vânătoare” de contrabandişti, o „pradă” de peste un miliard de lei vechi căzându-le în plasă. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale cu produse din tutun.

Astfel, în jurul orei 02.00, poliţiştii au oprit în trafic pe strada Calea Bucovinei din localitate o autoutilitară condusă de M. Ionuţ, în vârstă de 23 ani, din Bucureşti.

În interiorul autovehiculului, a fost găsită cantitatea de 12.998 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Ucraina şi Moldova, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă. Valoarea de piaţă a ţigărilor este de 117.000 lei.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

Bucureşteanul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de