Acasă Actualitate Transporta tigari de contrabanda, la adapostul intunericului

Transporta tigari de contrabanda, la adapostul intunericului


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii rădăuţeni au ieşit în noaptea de duminică spre luni, la „vânătoare” de contrabandişti, o „pradă” de peste un miliard de lei vechi căzându-le în plasă. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale cu produse din tutun.

Astfel, în jurul orei 02.00, poliţiştii au oprit în trafic pe strada Calea Bucovinei din localitate o autoutilitară condusă de M. Ionuţ, în vârstă de 23 ani, din Bucureşti.



În interiorul autovehiculului, a fost găsită cantitatea de 12.998 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Ucraina şi Moldova, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă. Valoarea de piaţă a ţigărilor este de 117.000 lei.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

Bucureşteanul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version