Lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului Radauti, realizate in proportie de 40 la suta


Intră acum și în grupul de

În cadrul unei conferinţe de presă organizată marţi, în sala de şedinţe a Primăriei Rădăuţi, s-a discutat despre stadiul de realizare a modernizării Ambulatoriului din spitalul municipal. Concluzia discuţiilor a fost aceea că 40 la sută din lucrările de reabilitare sunt realizate şi că urmează procedura de achiziţionare a echipamentelor medicale.

Ambulatoriul Spitalului Municipal Rădăuţi va fi modernizat pe parcursul a doi ani printr-un proiect în valoare de 7, 4 milioane de lei. Computer tomograf, ecograf pentru abdomen şi cord, gastroscop, aparat de radiodiagnostic, mamograf, dar şi reabilitări a interioarelor unităţii spitaliceşti din municipiul Rădăuţi, sunt doar o parte dintre beneficiile proiectului „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Acest proiect prevede lucrări de construcţii, de reabilitări interioare, de la gresie şi faianţă la instalarea de balustrade noi, însă cea mai mare achiziţie se va face la capitolul dotări.


Intră acum și în grupul de