Lucrarile de reabilitare a Ambulatoriului Radauti, realizate in proportie de 40 la suta

În cadrul unei conferinţe de presă organizată marţi, în sala de şedinţe a Primăriei Rădăuţi, s-a discutat despre stadiul de realizare a modernizării Ambulatoriului din spitalul municipal. Concluzia discuţiilor a fost aceea că 40 la sută din lucrările de reabilitare sunt realizate şi că urmează procedura de achiziţionare a echipamentelor medicale.

Ambulatoriul Spitalului Municipal Rădăuţi va fi modernizat pe parcursul a doi ani printr-un proiect în valoare de 7, 4 milioane de lei. Computer tomograf, ecograf pentru abdomen şi cord, gastroscop, aparat de radiodiagnostic, mamograf, dar şi reabilitări a interioarelor unităţii spitaliceşti din municipiul Rădăuţi, sunt doar o parte dintre beneficiile proiectului „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Acest proiect prevede lucrări de construcţii, de reabilitări interioare, de la gresie şi faianţă la instalarea de balustrade noi, însă cea mai mare achiziţie se va face la capitolul dotări.