Gheorghe Flutur, la biserica din Costâna, mesaj de susținere a familiei. El a felicitat și performanța în familia de campioni mondiali Cozmiuc


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a pronunțat, miercuri, la finalul slujbei oficiate la biserica din Costâna din comuna Todirești pentru susținerea familiei și a subliniat că una din familiile performante este cea a campionilor mondiali Cozmiuc, prezentă în biserică.

„Am venit să-i felicit pe dragii noștri bucovineni, campionii mondiali, alături de primar. Mă bucur că primarul s-a gândit la ei”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a amintit că Marius Vasile Cozmiuc a primit anul trecut titlul de cetățean de onoare al județului și a anunțat că Ionela Cozmiuc va primi în acest an.

„Să vezi un campion îmbrăcat în costum popular bucovinean este ceva deosebit. Aș spune un lucru despre performanța în familie. Ei sunt o familie, o familie care a reușit și în viață, a reușit și o performanță mondială”, a spus președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat că și copiii preotului care a oficiat slujba fac parte din corul bisericii și a arătat că și aici se poate vorbi de o familie care trebuie apreciată.

„Trebuie să vorbim și nu numai să vorbim, mai mult despre familie. Să încurajăm temelia de bază a societății: familia. Astăzi noi aici aplaudăm și premiem o familie”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de