VIDEO//Detalii despre agresiunea din Bosanci: Bătrânul înjunghiat de nepot a murit, iar polițistul tăiat pe față este internat în spital


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a oferit, joi după amiaza, mai multe detalii legate de agresiunea din Bosanci.

Potrivit acestuia, în cursul zilei de joi,  Secția de Poliție Rurală Ipotești a fost sesizată direct de către un bărbat de 87 de ani din comuna Bosanci cu privire la un conflict pe care îl are cu nepotul său de 36 ani.

Patrula de serviciu s-a deplasat de îndată în zona indicată de pe raza comunei Bosanci, identificându-l pe bătrânul de 87 de ani pe drumul public din arealul locuinței și purtând discuții cu acesta cu privire la sesizare.

Astfel, s-a stabilit că bătrânul locuiește în aceeași curte cu nepotul său din cursul lunii aprilie 2022, când a revenit din străinătate, fără a fi înregistrate conflicte anterioare.

În timp ce polițiștii purtau discuții cu bărbatul de 87 ani, din curtea imobilului a ieșit nepotul de 36 ani, având în mână cuțite și s-a năpustit asupra bunicului și polițiștilor.

Unul dintre polițiști a reușit să pareze o lovitură care îl viza, fiind totuși atins cu lama cuțitului în zona obrazului, fiindu-i provocată o plagă tăiată.

De asemenea, agresorul a reușit să îl lovească cu cuțitul și pe bunicul său, înjunghiindu-l la nivelul spatelui și al gâtului, provocandu-i leziuni grave, care au dus la decesul victimei.

Ambii polițiști au scos armamentul din dotare și au executat foc asupra agresorului, acesta fiind picioare reușindu-se imobilizarea și încătușarea la pământ a bărbatului de 36 ani.

Polițistul rănit, agent de poliție de 26 ani din cadrul SPR Ipotești  a fost transportat la o unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Autorul este în custodia polițiștilor, fiind și acesta transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului a fost deplasată echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind desfășurate activități de cercetare penală, urmând a se proceda la încadrarea juridică a tuturor faptelor și a se dispune măsuri procesuale.


Intră acum și în grupul de