Flutur: Sperăm la reluarea lucrărilor la drumul de pe axa Suceava-Iași. Ofertele vor fi deschise în 10 noiembrie


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, în ședința Consiliului Județean că ofertele pentru reluarea lucrărilor la drumul de pe axa Suceava-Iași vor fi deschise în 10 noiembrie.

El a prezentat execuția bugetară, arătând că la venituri este o execuție de 101,59 la sută care rezultă din încasarea de venituri în plus a unor redevențe miniere de circa 230.000 de lei.

Flutur a menționat că în ceea ce privește cheltuielile, execuția este de 67, 23 la sută.

„Aici suntem afectați de lucrarea de pe axa Suceava-Dolhasca. Pe 10 noiembrie așteptăm deschiderea ofertelor pentru ca să putem, sperăm noi, relua execuția lucrărilor la acest proiect foarte important”, a spus Flutur.

El a menționat că se continuă lucrări la SJU Suceava și că se fac plăți pentru lucrări la drumuri și că speră ca la finalul anului să fie o execuție „cât de cât rezonabilă” în ceea ce privește capitolul cheltuieli.

Lucrările la proiectul de modernizare a drumurilor județene de pe axa Suceava-Iași au fost suspendate în prima parte a acestui an după ce firmele care executau lucrarea au renunțat la contract, iar în prezent acest litigiu se află pe rolul instanțelor de judecată.


Intră acum și în grupul de