Aeroportul Suceava ajunge în acest an la 700.000 de pasageri. Gheorghe Flutur: Volumul de muncă este foarte mare și au fost solicitate posturi suplimentare


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava a aprobat, vineri, noua ogranigramă a Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava în condițiile în care volmul de muncă a crescut foarte mult în ultima perioadă și este necesară acoperirea unor posturi vacante și transformarea altora.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat în ședință că activitatea la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava se intensifică.

„Dacă ne uităm în diagrama de pasageri, noi anul acesta cred că vom ajunge la aproape 700.000 de pasageri. Volumul de muncă este foarte mare.Au fost solicitate posturi suplimentare. E vorba de posturi vacante de agenți de securitate, agenți de salvare, asistent medical, manipulant bunuri, iar alte posturi se transformă”, a spus Flutur.

El a menționat că o parte din bani vor fi asigurați de Consiliul Județean Suceava în contul de cheltuieli neeconomice, iar restul din surse proprii pentru că a crescut volumul de muncă, atât în ceea ce privește numărul de pasageri cât și de aeronave.

„Wizz Air va aloca două aeronave pentru baza de la Suceava ceea ce înseamnă un lucru foarte important pentru noi ca perspectivă de dezvoltare a aeroportului din Suceava”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de