Acasă Actualitate Pasagera ranita grav in urma unei tamponari in lant, la Vama

Pasagera ranita grav in urma unei tamponari in lant, la Vama


Intră acum și în grupul de

În apropierea unei treceri de pietoni din localitatea suceveană Vama a avut loc o tamponare în lanţ, soldată cu rănirea gravă a unei pasagere. Potrivit IPJ Suceava, pe DN 17, pe raza comunei Vama, A. Tasache, de 57 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă, la trecerea unui marcaj pietonal nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de o autoutilitară condusă de B. Dumitru, de 51 ani, din oraşul Băicoi judeţul Prahova.

Acesta din urmă oprise pentru acordarea priorităţii către pietonii angajaţi în traversarea drumului, intrând în coliziune faţă – spate. Imediat, S. Ioan, de 24 ani, din comuna Frumosu, care conducea un autoturism pe aceeaşi direcţie de deplasare, a intrat în coliziune faţă-spate cu semiremorca.



Urmare a coliziunilor, pasagera L. Margareta, de 56 ani, din comuna Comăneşti, ce se afla pe scaunul dreapta al autoutilitarei a fost accidentată grav, fiind diagnosticată cu „fractură pilon tibiar drept, cu deplasare”, ce necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale.

Cei 3 conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior recoltându-li-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version