Subprefectul Florin Sinescu anunță că se pregătește construirea podului provizoriu în vederea reabilitării podului rutier de la Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava Florin Sinescu, responsabil cu monitorizarea lucrărilor de reparații și consolidare a podului de pe DN 2H km 4+776 peste râul Suceava la Milișăuți a prezentat, luni, conform hotărârii CJSU Suceava, situația acestei investiții.

Astfel, în ultima săptămână a fost aprobată de C.N.A.I.R. suma de 740.000 lei cu TVA, în vederea realizării rutei ocolitoare peste râul Suceava, iar luni a fost solicitată eliberarea certificatului de urbanism de la Primăria orașului Milișăuți.

El a menționat că se vor transmite invitații unor agenți economici care să oferteze această lucrare, activitatea ce este programata în această săptămână.

Subprefectul de Suceava Florin Sinescu a precizat pentru News Bucovina că se estimează că în cursul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare să fie desemnat un constructor pentru realizarea podului provizoriu.

Totodată, el a arătat că imediat după ce se va realiza podul provizoriu din tuburi se va trece la demontarea podului rutier.

Ulterior vor fi aduse și montate grinzile care au fost comandate.

Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrării este luna mai 2023.


Intră acum și în grupul de