Diana Drăghici și Vasile Sînăucean au fost desemnați Miss și Mister Boboc la Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Cajvana


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, pe scena Căminului Cultural din orașul Cajvana, a avut loc, după o pauză de trei ani, Balul Bobocilor, ediția a XV-a. Organizatorii balului, directorul coordonator al Liceul Tehnologic ” Ștefan cel Mare ” Cajvana, Nicolae Robu, precum și directorii adjuncți, Iulian Ciotu și Crăciun Marius, dar şi elevii claselor a XII-a, şi-au dat silinţa şi au realizat un eveniment în care au îmbinat bunul-gust cu distracţia.

Care era atmosfera înainte să se dea startul evenimentului…?  O atmosferă învăluită în mister…O sală plină de liceeni, profesori încurajându-şi elevii, boboci în ţinute elegante repetând mişcări de dans şi organizatori punând la punct ultimele detalii…

Au fost în prim plan, evident bobocii. Cu emoţia întipărită pe chipuri, cei mai frumoşi dintre ei s-au întrecut în a obţine titlul de Miss şi Mister Boboc 2022 şi au avut de trecut prin „focul” mai multor probe, pregătite cu multă atenţie şi originalitate de colegii mai mari. Participanţii au dat dovadă de umor, talent şi imaginaţie şi încurajaţi de aplauzele publicului au reuşit să facă faţă cu succes tuturor încercărilor la care au fost supuşi,  demonstrând că fiecare vârstă are frumuseţea ei.

Balul de anul acesta a abordat o temă interesantă: “Hollywood”, iar eleganța, frumusețea, stilul, prestanța sau extravaganța și inteligența au fost  regulile jocului.

Pentru ca totul să fie perfect, în spatele cortinei a muncit un grup de elevi din clasele a XII-a: gazdele și prezentatoarele evenimentului, elevele Pîțu Maria și Boca Alina, Negrea Bianca, Tomescu Floarea, Flutur Diana, Pîțu Casandra, Tomescu Lăcrămioara, Tofan George, Flutur Stefano, Bîrgăuan Pantelimon, dar și profesorii: dir. adj. Ciotu Iulian, Moroșan Sergiu, Moroșan Diana, Tcaciuc Ionela, Teleagă Alina. 

Orice concurs trebuie monitorizat și totodată, orice concurent a trebuit evaluat.

Evaluarea din acestui eveniment a fost făcută de către un juriu format din persoane avizate, care au știut să aprecieze calitățile fiecărui concurent în parte: președinte, profesor Robu Nicolae, director coordonator al Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare“, Cajvana, domnul Deputat Șoldan George, profesor Șoldan Ana Maria – reprezentant al cadrelor didactice, Mitrofan Denis – reprezentant din partea sponsorilor, Pîțu Casandra – Miss Boboc 2019, Tofan George -Mister Boboc 2019, Mârza Ana Maria – președintele consiliului elevilor  LTSM, Cajvana.

Munca depusă de acești tineri ce râvnesc la premiile mari a fost răsplătită și material, pe lângă aplauze și laude. Acest lucru nu era posibil fără ajutorul sponsorilor: primăria și Consiliul Local al orașului Cajvana reprezentată de domnul viceprimar Iacoban Gheorghe, SC Mitrofan SRL, Top Scav, Cajvana Will Rise, Agro Scânteia SRL, La Câmp, La Rusu, Agroline Bucovina Băcănie, Simigeria Giulia, PFA Gabi Hașpet, Stejarul Bar& Pub, Azteka, Restaurant La Puiu, Bucovina Grill, Moroșan Group, Pascar Exim, Constantin Pass, Nătucu Travel, Nătucu Clothes, YNT Logi Stics, GVI Scav, Dani Mecanicul, Cabana Codrii Cajvana, Fito Farmacia, Agriculture Top, Agrotech Bîrguan.

Concursul nu a urmărit doar frumusețea fizică a concurenților, ci și aptitudinile, talentul, carisma și personalitatea pentru că nu contează doar modul în care arată o fată sau un băiat, ci și cum știu aceștia să capteze juriul și publicul.

Astfel, concurentele Tomăscu Alexandra, Gurău Paraschiva, Cîrcu Alexandra, Drăghici Diana și  Tofan Cristina au avut grijă de fiecare amănunt, dorind să fie perfecte. Coafura, machiajul, manichiura, vestimentația, accesoriile, zâmbetul, carisma, dar și momentele prezentate în diferitele probe, toate au întregit paleta celor care au râvnit la titlul de Miss Boboc 2022.

Băieții, tineri și frumoși, au demonstrat că liceeni din Cajvana se pot baza pe ei. Astfel, au concurat pentru titlul de Mister Boboc 2022, Pîțu Gica, Bosancu Denis, Flutur Grișa, Sînăucean Vasile.

Momentele artistice presărate printre probele de aptitudini și de dans au adus în scenă eleve din clasele a VII-a, a XI-a, care au încântat publicul cu momente de dans modern. Cele mai populare celebrități de la Hollywood au pășit pe covorul roșu, interpretate fiind de elevii claselor a XII-a, sub îndrumarea doamnelor profesoare Moroșan Diana și Șoldan Ana Maria, prezentate de către eleva Mârza Ana Maria, președinta consiliului elevilor al LTSM Cajvana.

Au mai evoluat foști elevi ai liceului, în prezent elevi la alte licee din județ, precum Tomăscu Paraschiva, Știrbu Gică, dar și artista  Camelia Seserman. Aceștia au încântat auzul tuturor, publicul prezent realizând o atmosferă incendiară cu ajutorul bitzului telefoanelor.

Punctul culminant al balului a fost parada, unde concurenții au defilat în fața tuturor pentru a demonstra grație, eleganță și stil.

În timp ce juriul a deliberat, pe scenă, în aplauzele tuturor a urcat invitatul special: Lino Golden! Atmosfera s-a încins cu adevărat în momentul în care şi-a făcut apariţia pe scenă, iar tinerii prezenţi s-au lăsat purtaţi de piesele ritmate care au arătat ce înseamnă distracţia adevărată.

Seara nu se putea încheia altfel, decât prin premierea bobocilor. Astfel, toți concurenții au fost răsplătiți pe măsură: Miss Popularitate – Tomăscu Alexandra, Miss Spontaneitate – Cîrcu Alexandra, Miss Eleganță – Tofan Cristina, Miss Dans – Gurău Paraschiva, Mister Eleganță – Pîțu Ionuț, Mister Spontaneitate – Pîțu George, Mister Dans – Bosancu Denis, Mister Popularitate – Flutur Grigore.

Mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au fost acordate elevilor Drăghici Diana și Sînăucean Vasile.

Prezent la eveniment, în discursul său, domnul deputat Șoldan George, a promis elevilor de 10 ai liceului din Cajvana, dar și tuturor concurenților, o excursie la București, în Parlamentul României.

Toţi cei prezenţi au plecat acasă cu o amintire…o amintire a unui eveniment unic din viaţa lor – Balul Bobocilor.

Prof.înv.primar Seserman Lidia-Loredana

Responsabilă cu promovarea imaginii

Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare”, Cajvana


Intră acum și în grupul de