Grav accident la Păltinoasa cu patru răniți dintre care unul este în comă


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier s-a petrecut marți dimineața pe DN 17 în zona localității Păltinoasa.

Potrivit sergent major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava în accident au fost implicate două autoturisme din care au rezultat 4 victime transportate la spital, una dintre acestea fiind extrasă din autoturism de către pompierii militari în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a precizat la la unitatea spitalicească a ajuns una dintre victime, respectiv șoferul, un tânăr de 20 de ani. care era în stare de inconștiență.

Astfel, la UPU Suceava a ajuns deocamdată un pacient de 20 de ani,politraumatizat, comatos, instabil hemodinamic ce a necesitat intubație și ventilare mecanică prezentând traumatism cranio-cerebral , traumatism la nivelul coloanei cervicale, traumatism toracic cu multiple fracturi și hidropneumptorax drept, traumatism abdominopelvin cu afectare splenică, renală, dar și multiple fracturi de bazin. Pacientul a fost internat pe secția de chirurgie urmând a fi supus de urgență unei intervenții chirurgicale. Prognosticul in acest caz este rezervat.


Intră acum și în grupul de