Impact frontal intre doua masini, la Dornesti


Intră acum și în grupul de

Un şofer a rămas încarcerat, la Dorneşti, după ce două maşini s-au ciocnit frontal, în unul dintre autoturisme aflându-se şi un copil de 3 ani. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, duminică seară, Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu o autospecială de descarcerare şi Garda de intervenţie Siret cu o ambulanţă SMURD au intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Dorneşti, pe DN 17A.

În urma impactului frontal dintre două autoturisme, mărcile Peugeot şi Passat patru persoane au fost rănite, dintre care una, încarcerată. Accidentul a fost anunţat prin apelul 112, la 20:06.

Ajunşi la faţa locului militarii au luat măsurile de siguranţă, specifice în astfel de cazuri, concomitent cu descarcerarea şoferului autoturismului marca Peugeot, Bogdan I., de 21 ani, care a fost transportat la Spitalul Rădăuţi cu ambulanţa SMURD.

Celelalte trei victime, Mugurel A., de 42 ani , Mugur A., 3 ani şi 4 luni şi Pavel G., 34 ani, au fost transportate la spital cu ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Misiunea militarilor s-a încheiat la ora 21.10.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, stabilind în anchetă că, I. Bogdan, de 22 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17A, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, trecând peste marcajul axial continuu, în vârf de pantă, moment în care s-a lovit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus, fiind condus de A. Mugurel de 42 ani din oraşul Siret.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme în proporţie de circa 80%, rănirea gravă a celor doi conducători auto, a lui G. Pavel, de 33 ani şi uşoară a minorului A.M. de 3 ani, ambii din oraşul Siret, pasageri în autoturismul ce se deplasa regulamentar.

I. Bogdan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, A. Mugurel nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate. Ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de