AJOFM Suceava organizează Bursa locurilor de muncă pentru refugiații din Ucraina


Intră acum și în grupul de

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Suceava a anunțat, miercuri, că va organiza, vineri, începând cu ora 10:00, în parteneriat și la solicitarea Centrului de Urgențe Sociale Suceava al Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, Bursa specializată pentru refugiații din Ucraina

Evenimentul va fi organizat la sediul solicitantului din str. Zamcei nr. 17.

Potrivit AJOFM Suceava CUS Suceava al IPS Bucovina a selectat 33 de persoane refugiate, motivate să găsească un loc de muncă cu un CV instant în sfera lor de competențe, dar și să învețe noi meserii, pentru a-și crește copiii în România.

Persoanele selectate au studii superioare în economie, inginerie, imobiliare, educație, medicină și calificări în domeniile cosmetică, vânzări, design, brutar, programator.

Alături de acestea, vor fi prezenți refugiați cu diferite calificări, înregistrați în evidenta AJOFM Suceava.

Până miercuri au anunțat participarea șapte angajatori suceveni, ce oferă locuri vacante în confecții, vânzări, întreținere și reparare autovehicule, sănătate. Bursa este deschisă pentru orice persoană care caută un loc de muncă. Angajatorii interesați în recrutare de personal vor trimite formularul de înregistrare, postat pe paginile oficiale ale agenției,  la email [email protected] sau ne pot contacta la telefon 0786290204, 0230523279, pentru a înregistra participarea la bursă.


Intră acum și în grupul de