Prins in flagrant in timp ce fura cafea, ciocolata si zahar dintr-o dubita (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii dorneni au prins în flagrant un tânăr ce a furat dintr-o dubiţă mai multe pungi cu cafea, ciocolate şi zahăr.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, luni, în jurul orei 23.00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Politiei municipiului Vatra Dornei l-a surprins în flagrant pe S. George, de 29 ani, din comuna Iacobeni, în timp ce a pătruns prin efracţie într-o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale Vatra Dornei, administrată de V. Ioan şi care fusese parcată pe strada Podu Verde din municipiu Vatra Dornei.

Tânărul a intrat în autoutilitară prin folosirea de chei potrivite şi a sustras din interiorul acesteia mai multe bunuri, respectiv, 84 pungi cafea în valoare de 972 lei, 60 ciocolate în valoare de 150 de lei şi 6 pungi de zahăr în valoare de 21 de lei.

Prejudiciul cauzat în urma comiterii infracţiunii de S. George a fost estimat la 1.143 de lei, fiind recuperat în totalitate şi restituit.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru „furt calificat”, cercetările fiind continuate cu autorul în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de