Cara tigarile altuia


Intră acum și în grupul de

A rămas fără maşină şi s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, după ce a fost depistat cărând ţigările altuia. Potrivit IPJ Suceava, marţi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale cu produse din tutun. Astfel, în jurul orei 08.30, poliţiştii ce acţionau pe raza comunei Pojorâta au oprit în trafic un autoturism condus de B. Ovidiu, de 34 ani, din Siret.

La controlul autoturismului, în interior a fost identificată cantitatea de 5.000 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Ucraina, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă, cu o valoare de piaţă de 45.000 lei.

Fiind audiat, B. Ovidiu a declarat că ţigările în aparţin lui Z. Sorin, de 34 ani, din Siret, care îl însoţea cu alt autoturism. Acesta din urmă s-a prezentat ulterior la sediul poliţiei.

Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismele indisponibilizate la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de