Microfabrica de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava va fi inaugurată în luna ianuarie, anunță primarul Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat, luni, că în luna ianuarie 2023 va fi inaugurată clădirea Microfabricii, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, aceasta fiind reabilitată şi modernizată pe fonduri europene.

Potrivit acestuia, valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 1.300.000 euro.

Lucrările de renovare a clădirii Microfabricii de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară sunt în curs de finalizare, iar stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 99% în timp ce stadiul de realizare a dotărilor este de 55%, a arătat primarul.

Potrivit acestuia, clădirea a fost supusă la reparații capitale, cu unele recompartimentări adaptate la funcțiunea dorită de liceu, dar și consolidări locale la structura de rezistență.

Au fost înlocuite integral instalațiile electrice, termice și sanitare, s-a reparat acoperișul prin înlocuirea învelitorii, s-au refăcut integral finisajele și tâmplăria, interioară și exterioară și sunt prevăzute dotări pentru laboratoare constând în unități de calcul, mobilier, tehnică specifică a profilului de activitate.


Intră acum și în grupul de