Wizz Air anunță că ruta Suceava-Tel Aviv se adaugă celor cinci noi rute anunțate odată cu deschiderea în decembrie a bazei din Suceava


Intră acum și în grupul de

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic  pe plan global, anunță că va opera o nouă rută din România către Israel din ianuarie 2023.

Zborurile sunt acum disponibile de la Suceava către Aeroportul Internațional „Ben Gurion” din Tel Aviv, iar biletele pentru această nouă rută pot fi deja cumpărate online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 149 RON / 29,99 EUR*.

Această nouă rută este prima operată de Wizz Air de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinații din Europa. Începând cu 9 ianuarie 2023, compania aeriană va oferi două zboruri săptămânale din Suceava către Tel Aviv, în zilele de luni și vineri. Extinderea rutelor vine cu mai puțin de o lună până la deschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava și înainte de livrarea a două noi aeronave, care vor sprijini operațiunile pe cinci rute deja anunțate, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda), precum și creșteri de frecvență pe trei rute existente, către Bologna, Milano-Bergamo și Roma Fiumicino.

Wizz Air continuă să-și extindă operațiunile în rețeaua sa, în timp ce rămâne devotată aeroporturilor regionale, adăugând mai multe aeronave rețelei sale și recrutând mai mulți însoțitori de zbor. Astfel, doar în noiembrie și decembrie 2022, compania aeriană va găzdui trei evenimente de recrutare în Suceava pentru însoțitorii de zbor aspiranți care își doresc să lucreze pentru una dintre companiile aeriene care rămân puternice și stabile. Evenimentele de recrutare din Suceava vor avea loc pe 18 noiembrie, dar și pe 2 și 14 decembrie. În România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoțitori de zbor doar în acest an, plănuind să recruteze încă 200 în cursul anului viitor. Însoțitorii de zbor WIZZ se pot aștepta la salarii competitive, instruire plătită specifică industriei, uniforme, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni sau familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să anunțăm încă o rută de la noua noastră bază din Suceava. Odată cu cea mai recentă extindere a rutelor din oraș, creșteri ale frecvențelor și două aeronave alocate, Wizz Air este dedicată să sprijine aeroporturile regionale din România și piața locală de muncă. Până la finalul acestui an, vom găzdui trei evenimente de recrutare doar la Suceava. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulți pasageri, pe cea mai nouă rută de la Suceava către Tel Aviv!”


Intră acum și în grupul de