Ion Lungu a mers la Paris să-i ofere lui Bernard Rossmann titlul de Cetățean de Onoare al Sucevei la împlinirea a 100 de ani de la înființarea grupului care deține Ambro Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, marți, că a participat la Paris, la invitația Grupului ROSSMANN din Franța la sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de la înființarea acestui grup care deține și firma AMBRO din Suceava.

„Cu acest prilej am înmânat titlul de cetățean de onoare al municipiului Suceava domnului președinte Bernard Rossmann,  aprobat anul trecut de către Consiliul Local al Municipiului Suceava, pentru 25 de ani de activitate în România și realizarea de investiții de peste 100 milioane euro la Ambro SA, care este astăzi, la Suceava o fabrică modernă de hîrtie”, a arătat Ion Lungu.

El a precizat că totodată i-a înmânat acestuia și o medalie aniversară cu 630 de ani de atestare documentara a orașului Suceava și medalia aniversară de împlinire a 500 de ani de la sfințirea Bisericii Sfântul Gheorghe de la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pe care Bernard Rossmann a vizitat-o.

„Astăzi firma Ambro din Suceava este cel mai mare agent economic din orașul nostru din punct de vedere al cifrei de afaceri și are un număr de 600 de salariați”, a subliniat Ion Lungu.

Primarul a mai declarat că pentru că în acest an s-au împlinit  și  60 de ani de la înființarea Ambro SA Suceava, fostul CCH Suceava, pe tortul aniversar a fost scris: „ROSSMANN 100 ANI! AMBRO 60 ANI! LA MULȚI ANI ROSSMANN GROUP! LA MULȚI ANI AMBRO SA!”


Intră acum și în grupul de