Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni caută noi voluntari. Doritorii sunt așteptați duminică la Biserica „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Sfântu Ilie


Intră acum și în grupul de

Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), organizație de tineri înființată în iulie 2019 cu binecuvântarea IPS Pimen, apreciată în cadrul Bisericii, de media și de societate, a anunțat o campanie de recrutare tineri voluntari.

Organizația, care este o familie frumoasă de tineri, a dat tonul mișcării tinerești în cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

ATOS a organizat numeroase acțiuni sociale, iar tinerii din asociație se întâlnesc în foarte multe ocazii pentru diverse activități culturale, sportive sau de recreere și se simt bine împreună.

Tinerii care doresc să aibă parte de activități captivante de voluntariat, dar și de acțiuni recreative, artistice, culturale, de dezvoltare personală și de implicare socială pot să se alăture Familiei ATOS.

Astfel, duminică – 27 Noiembrie 2022, orele 15:00, doritorii sunt așteptați la Biserica „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Sfântu Ilie, Suceava.


Intră acum și în grupul de