Tânărul carea a atacat cu un cuțit clientul unui restaurant din Suceava a fost arestat preventiv. Acesta i-a aplicat clientului cu un cuțit mai multe lovituri în zona capului și corpului , provocându-i plăgi deschise


Intră acum și în grupul de

Tribunalul Suceava a dispus, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ștefan Diaconescu, 23 de ani, din localitatea Ungureni din județul Botoșani pentru tentativă de omor față de un bărbat de 38 de ani, Gheorghe C. din orașul Cajvana.

Potrivit anchetei polițiștilor, în urma discuțiilor purtate cu administratorul localului, s-a stabilit că motivul agresiunii l-ar fi constituit refuzul angajării tânărului, în trecut, în cadrul restaurantului.

Astfel, tânărul a mers marți în jurul orei 13.00 la restaurantul Bucovina, a pătruns în interiorul acestuia, unde a început să provoace scandal, cu intenția de a pătrunde în interiorul bucătăriei.

Un client a intervenit, încercând să aplaneze scandalul, motiv pentru care cei doi au ieșit în fața restaurantului.

Conflictul a escaladat sens în care tânărul, fiind în posesia unui cuțit, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului și corpului, provocându-i astfel plăgi deschise.

Agresorul a fost imobilizat a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

La fața locului s-a deplasat și un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care a preluat cercetările.

Cauza a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „tentativă la omor”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Ulterior tânărul a fost reținut, iar un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.


Intră acum și în grupul de