Un bărbat a fost prins la Dolhasca conducând fără permis un camion cu număr de înmatriculare fals


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani din Preutești este cercetat penal pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducere fără permis”.

Astfel, vineri, la ora 18.32,  Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 despre faptul că un camion circulă cu numere de înmatriculare false.

Au fost efectuate verificări în zonă, fiind depistat pe strada Florișteni din orașul Dolhasca, auto-tractorul marca MAN care tracta semi-remorca basculabilă.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul este un bărbat de 48 de ani, din Preutești.

Acesta a fost condus la sediul poliției în vederea stabilirii situației de fapt, constatându-se faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat. Ulterior, s-a constatat faptul că numărul semi-remorcii este fals, iar semi-remorca nu deține serie de șasiu.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și de „conducere fără permis”.

Potrivit martorilor oculari, camionul era încărcat cu balastru atunci când a fost oprit, iar sâmbătă dimineața încărcătura fusese luată.


Intră acum și în grupul de