Si anul acesta, Mosul vine in centrul orasului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă puţin mai repede decât apare în casele tuturor, Moşul va veni şi anul acesta în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, aşa cum s-a obişnuit să facă de câţiva ani încoace.

Anunţul sosirii acestuia a fost făcut de conducerea Primăriei Suceava în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a ţinut totuşi să amintească faptul că este un an de criză dar că împreună cu Fundaţia ANA se va încerca şi anul acesta ca Moşul să se ridice la un nivel multumitor.

“Pe data de 18 decembrie Primăria Sucevei împreună cu Fundaţia ANA va încerca să-l convingă pe Moş Crăciun să vină în centrul oraşului pentru toţi cei mici care au fost cuminţi, atunci când va fi deschis şi Orăşelul Copiilor”, a declarat Ion Lungu.

Primarul oraşului nu a oferit mai multe detalii, dar a mai spus că toţi participanţii se vor bucura şi de un spectacol dedicat lor şi că în sacul Moşului vor fi cadouri care vor mulţumi pe toată lumea.


Intră acum și în grupul de