Gheorghe Flutur, de pe șantierul DJ 178 dintre Humoreni și Bălăceana, încrezător că lucrarea va fi finalizată înainte de termen: E o lucrare destul de complexă, dar mult așteptată


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, de pe șantierul drumului județean DJ 178 care leagă satul Humoreni din comuna Comănești de Bălăceana că este încrezător că firma de construcții va finaliza lurările înainte de termen.

„Este o investiție a Consiliului Județean Suceava pe o lungime de 3,3 kilometri cu circa 3,7 milioane de euro. E o lucrare destul de complexă, cu serpentine, cu ziduri de sprijin, cu drenaje, cu șanțuri periate”, a spus președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a remarcat că firma de construcții lucrează și acum și a subliniat că sunt lucrări care se pot executa când temperatura exterioară este de zero grade Celsius.

Investiția va trebui finalizată în 18 luni.

„Am reabilitat un pod peste apa Solonețului, construim încă un pod nou de 12 metri lungime. Era de mult așteptată această legătură pe „varianta scurtă” între Bălăceana și Humoreni. Practic, legăm Valea Solonețului de Ilișești, Ciprian Porumbescu, Măzănăiești”, a spus Flutur.

El a menționat că CJ Suceava a avut mai multe șantiere în acest an, iar unele dintre ele s-au finalizat.

„Aici încă nu este finalizat, dar va veni și asfaltul anul viitor. Văd că firma de construcții este conștiincioasă, se ține de treabă și cred că va termina mai repede decât e prevăzut termenul în contract”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de