Au furat 1,5 tone de motorina din doua TIR-uri si au varsat-o sub un pod


Intră acum și în grupul de

Trei tineri şi un minor de 17 ani sunt cercetaţi după ce au furat din două TIR-uri nu mai puţin de o tonă şi jumătate de motorină. Potrivit IPJ Suceava, la miezul nopţii, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112”, de M. Pavel, de 28 ani, din comuna Panaci, administrator al unei societăţi comerciale din Vatra Dornei, despre faptul că a fost furată motorina din două TIR-uri ce aparţin societăţii, parcate pe strada Argestru.

Poliţiştii i-au identificat pe suspecţi ca fiind C. Augustin, de 23 ani, M. Petrea, de 28 ani, B. Nicolae, de 25 ani şi minorul Ş. A., de 17 ani, toţi din comuna Şarul Dornei. Cei 4 au transportat motorina, în cantitate de 1.500 litri şi valoare de 7.500 lei, cu un autovehicul ce era condus de M. Petrea, care figurează cu permisul suspendat din luna mai 2010, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Combustibilul nu a fost recuperat deoarece a fost deversat sub un pod pe raza comunei Iacobeni.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a suspecţilor C. Augustin, B. Nicolae şi M. Petrea pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, iar M. Petre şi pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală şi având permisul de conducere suspendat”, iar minorul Ş. A. va fi cercetat în stare de libertate.

Suspecţii au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de