Doi bărbați care au căzut de la înălțime au fost internați cu politraumatisme în SJU Suceava, fiind transferați de la CPU Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați care au căzut de la înălțime au fost internați în secția de chirurgie toracică a Spitalului Județean Suceava cu politraumatisme, fiind transferați de la spitalele din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că vineri seara, un bărbat de 49 de ani, politraumatizat prin cădere de la înălțime a fost internat în secția de chirurgie toracică, fiind transferat de la Compartimentul Primiri Urgențe Fălticeni.

Bărbatul a căzut de pe o scară de la o înălțime de circa cinci metri, iar la internare prezenta un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu fracturi costale și hemopneumotorax, contuzii pulmonare, fractură claviculă stânga, fracturi la nivelul coloanei dorso-lombare, fracturi la nivelul bazinului.

Un al doilea pacient a fost internat în noaptea de vineri spre sâmbătă tot în secția de chirurgie toracică a SJU Suceava, fiind trasferat de la CPU Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit dr. Dan Teodorovici, pacientul de 64 de ani a căzut de la circa trei metri și era politraumatizat prin cădere de la înălțime, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu fracturi costale multiple, hemopneumotorax drept, contuzii pulmonare.


Intră acum și în grupul de