Incendii puse intenționat la subsolurile a două blocuri din Suceava. Un bărbat intoxicat cu fum a fost transportat la spital


Intră acum și în grupul de

Două incendii o fost puse intenționat, miercuri, la un bloc de locuințe de pe strada Luceafărului din Suceava.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc de locuințe, din municipiul Suceava, strada Luceafărului.

El a menționat că la sosirea echipajelor incendiul se manifesta la subsolul unui bloc, acesta fiind localizat și lichidat de către echipajele trimise la fața locului.

La blocul alăturat, a fost identificat un alt focar, acesta fiind localizat și lichidat de către terțe persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Plutonier Radu Gabriel a menționat că la fața locului a fost găsit un bărbat întoxicat cu fum care a fost transportat la spital de către ambulanța SMURD TIM.

În urma evenimentului, nu s-a impus evacuarea locatarilor, a menționat sursa citată.

Potrivit plt. Radu Gabriel cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


Intră acum și în grupul de