Primarul Ion Lungu a primit Premiul de Excelență pentru „Investiții și Regenerare Urbană a  Spațiilor Publice”


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunțat, joi, că a participat, miercuri seara, la Gala Premiilor de Excelență a  Asociației Municipiilor din România pentru anul 2022 care a fost organizată de Asociația Municipiilor din România la Opera Națională din București.

El a spus că în acest an municipiul Suceava a obținut Premiul de Excelență la categoria „Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice” în mod special pentru proiectul „Revitalizare spațiu public urban din municipiul Suceava”, respectiv pentru proiectul zonei de agrement de pe malul râului Suceava.

Totodată, în aplicație, primarul prezentat Zona de Agrement Tătărasi amenajată pe o suprafată de 7,4 hectare, cu debarcader cu spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii.

Mai mult, el a prezentat și fișele de proiect pentru amenajarea celor peste 140 de hectare de pădure parc în zonele de agrement Parc Șipote și amenajare Pădure Zamca.

„Este al cincilea premiu de excelență pe care îl primește municipalitatea suceveană, precedentele constând în excelență în Educatie, Iluminat Public, Transport public electric local și Gestionarea Deșeurilor. Aceste premii arată că lucrurile în orașul nostru merg într-o direcție bună!”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de