Prima creșă „verde” din România a fost construită în doar patru luni și dată în folosință la Fălticeni. Primarul de Fălticeni: Nu doar chinezii pot face lucurile repede. Avem și noi „chinezii noștri”


Intră acum și în grupul de

Prima creșă „verde” din România a fost inaugurată, marți, la Fălticeni, în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a senatorului PSD Ioan Stan, a primarului Cătălin Coman, a prefectului Alexandru Moldovan, dar și a constructorului, Simion Tehnoconstruct SRL Botoșani.

Termenul de realizare a investiției a fost de un an, dar constructorul a reușit să se țină de promisiunea făcută în luna august și să o finalizeze până la Crăciun.

Creșa a fost predată de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, municipalității din Fălticeni.

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că este un moment istoric pentru oraș și a subliniat că nu exagerează pentru că este prima dată când o investiție atât de mare se finalizează într-un timp atât de scurt la un nivel calitativ atât de ridicat.

„Avem trei luni și trei săptămâni de când a debutat acest proiect. Ne uităm cu toții, câteodată, pe rețele de socializare, despre cu lucrează chinezii. Să știți că avem și noi chinezii noștri, constructorii prezenți aici”, a spus primarul Coman care a subliniat că este prima creșă la cheie realizată prin acest program guvernamental.


Intră acum și în grupul de