VIDEO//DRDP Iași: Lunecușul de la Milișăuți a apărut din cauza murdăriei adusă de pe drumurile laterale și recomandă șoferilor să circule cu viteza adecvată


Intră acum și în grupul de

DRDP Iași spune că mâzga ce a fost sesizată, marți dimineața, pe DN 2 H la Milișăuți a apărut din cauza murdăriei adusă de pe drumurile laterale.

Potrivit DRDP Iași nu au fost sesizate evenimente rutiere sau condiții meteorologice care să impună restricții de circulație pe drumurile naționale din administrarea DRDP Iași și că traficul se desfășoară pe un carosabil umed în județele Suceava, Botoșani și Vaslui, iar pe celelalte drumuri pe carosabil uscat cu porțiuni umede.

Doar Dumnezeu mai are grijă de șoferii care merg de la Suceava la Rădăuți! ..pââârtieeeee…pe DN!

Doar Dumnezeu mai are grijă de șoferii care merg de la Suceava la Rădăuți! ..pââârtieeeee…pe DN!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 2 ianuarie 2023

„Pe unele sectoare de drum național din interiorul localităților a fost adus de pe străzile laterale de către roțile vehiculelor praf și pământ, care, în contact cu umezeala de pe carosabil, s-a transformat în mâzgă”, arată DRDP Iași într-un comunicat.

Mai mult, DRDP Iași spune că „deoarece temperaturile sunt pozitive (între 3 – 8 grade Celsius), în conformitate cu prevederile Normativului CNAIR nr. 525/2013, nu se mai administrează material antiderapant (sare)”.

„În urma uneia dintre reviziile din această dimineață s-a constatat că pe drumul național DN 2H, în interiorul orașului Milișăuți, județul Suceava, a apărut mâzga din cauza murdăriei adusă de pe drumurile laterale, ceea ce a determinat apariția fenomenului de alunecare.  În aceste condiții, recomandăm șoferilor să folosească viteza adecvată, mărind distanța de siguranță dintre vehicule, să nu efectueze manevre riscante și să circule pe tot traseul cu atenție sporită”, mai arată DRDP Iași.


Intră acum și în grupul de