Postul de manager al Spitalului orășenesc Gura Humorului a fost scos la concurs


Intră acum și în grupul de

Consiliul de Administrație al Spitalului orășenesc Gura Humorului organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în unitatea spitalicească din localitate. 

Concursul ar urma să se desfășoare în perioada 7-27 februarie 2023, în două etape, cea eliminatorie, de verificare a îndeplinirii condițiilor stabilite în anunțul de concurs de către candidații înscriși, prevăzută să aibă loc în data de 7 februarie 2023, respectiv etapa de susținere publică și evaluare a proiectului de management, care se va desfășura la sediul Spitalului orășenesc Gura Humorului, în data de 22 Februarie 2023, la ora 10,00.

Candidații pot depune dosarele de înscriere la concurs la sediul unității până pe data de 6 Februarie 2023, ora 14,00.

Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care doresc să participe la concurs se numără cele privind absolvirea cu diplomă a studiilor universitare de licență sau de master în domeniile medicină, medicină dentară, științe juridice sau științe economice, vechimea în muncă de cel puțin 5 ani în specialitatea studiilor, iar candidați  nu au îndeplinit vârsta standard de pensionare. 

Totodată, candidații trebuie să fie absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, ori să fie absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ.

Candidații interesați să participe la concurs au prevăzută o vizitare a spitalului, sub îndrumarea directorului medical al unității, în data de 20 Ianuarie 2023, în intervalul orar 9,00-12,00.

De menționat este că funcția de manager al Spitalului orășenesc Gura Humorului este ocupată în prezent de juristul Cornel Vieru.


Intră acum și în grupul de