Un bărbat a trecut cu coșul plin, fără să achite, pe culoarul destinat clienților fără cumpărături al unui hypermarket din Suceava, dar a fost oprit de agentul de pază


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a trecut cu coșul plin de casele de marcat ale unui magazin de tip „cash and carry” din Suceava pe culoarul destinat clienților fără cumpărături, iar acum este cercetat pentru furt.

Poliția Suceava a fost sesizată, vineri, prin 112 de agentul de securitate al unui magazin de tip „cash and carry” din Suceava că o persoană a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului.

Echipajul de poliție care se ocupă de caz a identificat în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului un bărbat de 34 de ani din Botoșani care a sustras din interiorul magazinului mai multe bunuri alimentare și de uz casnic în valoare de 451,98 lei.

Aceste bunuri au fost luate de către cel în cauză din mai multe zone ale magazinului, iar ulterior a ieșit pe lânga casa nr.1, culoar destinat clienților fără cumpărături, fără a le mai achita, sustrăgându-le.

După casa de marcat acesta a fost oprit de către agentul de pază și condus în camera destinată personalului de pază. Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei.       

Prejudiciul în valoare 451,98 lei a fost recuperat în totalitate cel în cauză achitând contravaloarea produselor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.


Intră acum și în grupul de