Trei persoane aflate într-o mașină înmatriculată în Suceava au murit într-un accident în Bistrița Năsăud


Intră acum și în grupul de

O tânără de 20 de ani, un tânăr de 21 de ani și un bărbat de 40 de ani, aflați într-o mașină înmatriculată în județul Suceava, au murit duminică seara după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar la ieșirea din Telciu spre Romuli, în județul Bistrița-Năsăud, pe DN 17 C.

O a patra persoană, un tânăr de 20 de ani, care se afla în mașină a fost preluată de echipajele medicale aflate la fața locului.

Potrivit unor surse ale presei din Bistrița Năsăud, cele patru victime din accident ar fi din comuna Pojorâta.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care trei aveau leziuni incompatibile cu viața (femeie 20 de ani, bărbat 21 de ani, bărbat 40 ani). Echipajele de descarcerare au procedat, în prima fază, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conștient și cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului.

Acesta, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizată și evacuată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale.

Cele 37 de persoane din autocar au fost evaluate din punct de vedere medical. O singură persoană prezenta o plagă superficială, a primit asistență medicală la locul accidentului și a refuzat transportul la spital.


Intră acum și în grupul de