Accidentat grav in timp ce impingea o masina pentru a o scoate din sant


Intră acum și în grupul de

Două maşini au intrat în acelaşi şanţ, la un interval scurt de timp, însă din nefericire, un bărbat ce împingea primul autoturism a fost accidentat grav de către cea de a doua maşină. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava sâmbătă, la ora 10.15, pe D.N 2, pe raza comunei Fântâna Mare, C. Ciprian, de 33 de ani, din municipiul Fălticeni, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1998, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei şi a derapat întrând în şanţul din partea dreaptă.

După producerea evenimentului, la ora 10.25, Ș. Dumitru, de 50 ani din municipiul Fălticeni, posesor al permisului de conducere categoriile „BE, CE”, din anul 1987, în timp ce conducea autoturismul proprietate, în acelaşi sens de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul din partea dreaptă, lovind autoturismul aflat deja în şanţ.

Din nefericire, în urma impactului M. Ion, de 61 ani, din municipiul Fălticeni, care împingea primul autoturism pentru a-l scoate din şanţ a fost rănit grav.
Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de