Grădinița Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Suceava a fost inaugurată la 15 ani de la începerea proiectului. Primarul Ion Lungu spune că a avut curaj să preia proiectul abandonat


Intră acum și în grupul de

Grădinița Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Suceava a fost inaugurată, vineri, la 15 ani de la începerea proiectului în 2007.

La inaugurare au participat actuale și foste cadre didactice ale grădiniței, reprezentanți ai Colegiului Național „Mihai Eminescu”, dar și reprezentanți ai constructorului, iar copiii au prezentat un program artistic.

Totodată, au fost prezenți primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi, dar și consilieri locali.

Primarul Ion Lungu a arătat că a avut curaj să preia la municipalitate proiectul abandonat de Ministerul Educației  și că au durat mai mult procedurile de transfer și expertizare a lucrărilor executate și abandonate decât finalizarea construcției.

El a mulțumit Consiliului Local Suceava că a fost de acord cu finanțarea acestui proiect și că până la final a ieșit o lucrare frumoasă, fiind o grădiniță foarte modernă.

Proiectul a costat municipalitatea suceveană 1,5 milioane de euro , iar primarul Ion Lungu spune că până la vacanța de Paști va fi adus tot mobilierul necesar.


Intră acum și în grupul de