Flutur cere medicilor din Spitalul Judetean sa lupte pentru o imagine pozitiva a institutiei


Intră acum și în grupul de

După inaugurarea Secţiei de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, marţi, cu medicii-şefi de secţii şi conducerea unitîţii medicale judeţene transmiţându-le, în primul rând, să fie atenţi „la cheltuirea banului public”, la achiziţiile publice, şi să dea dovadă de „corectitudine maximă”, întrucât eventualele scandaluri ar contribui la scăderea imaginii aceste unităţi.

De asemenea, Gheorghe Flutur a cerut personalului să adopte strategia de a „încuraja să vină aici pacienţii”, pentru ca aceştia să nu meargă în alte centre precum Târgu Mureş, Cluj sau Iaşi, iar în acest scop va trebui să lucreze mai mult la imagine.

„Va trebui să luptaţi să faceţi o imagine pozitivă pe ceea ce munciţi, nu mi se pare că faceţi destul în această privinţă. Aici ar trebui să fiţi mai ofensivi”, a declarat preşedintele CJ Suceava.

Acesta a ţinut să precizeze că, pentru administraţia judeţeană, Sănătatea reprezintă „problema nr. 1” şi că ar fi posibil ca prin reorganizarea unităţilor spitaliceşti unele spitale mai mici să fie închise. „E clar că unele spitale nu vor rezista, vor dispare cele mai mici. Să ne concentrăm ca spitalul judeţean să facă faţă în cazul în care ar veni o presiune suplimentară dacă celelalte spitale din judeţ nu vor rezista”, a subliniat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de