Conducerea SJU Suceava face primele precizări după perchezițiile de la Secția de Oncologie: Pacienții medicului suspectat au fost redistribuiți celorlalți medici, iar activitatea medicală nu va avea de suferit


Intră acum și în grupul de

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Suceava a transmis, vineri, că activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit, în urma evenimentelor desfășurate de DGA la nivelul secției de Oncologie a SJU Suceava ce implică și suspiciuni asupra unui medic din cadrul secției.

„Activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit, pacienții medicului respectiv fiind redistribuiți celorlalți medici”, a transmis conducerea SJU Suceava.

În ceea ce privește derularea anchetei sau acuzațiile care se aduc medicului, conducerea SJU Suceava se abține să facă declarații, menționând că instituțiile competente vor face acest lucru.    

Un medic a fost reținut în urma perchezițiilor efectuate joi la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Suceava, Mariana Crina Grețcan, a declarat pentru News Bucovina că în urma perchezițiilor s-a dispus reținerea unui medic de la secția Oncologie urmând ca mai multe detalii să fie furnizate în cursul zilei.

Reamintim că joi seara, cu sprijinul Serviciului Județean Anticorupție Suceava au fost efectuate la Spitalul Județean de Urgență Suceava percheziții la ambulatoriul de specialitate și la secția de Oncologie.           


Intră acum și în grupul de