Incendiu la Rădăuți: Un bărbat a murit, iar o femeie a suferit un atac de panică și a fost transpotată la spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit în Rădăuți, iar o femeie, rudă cu acesta, a suferit un atac de panică în timpul unui incendiu care a izbucnit la locuința bărbatului.

Plt. Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava a precizat că un incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Rădăuți, pe strada 1 Mai.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o casă de locuit cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. Din cauza flăcărilor au fost afectate și două autovehicule.

După localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în locuință, unde, din nefericire, au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani.

O femeie, rudă cu bărbatul care a murit în incendiu, a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital de către o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care a fost trimisă la fața locului.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.


Intră acum și în grupul de