Scandal cu topoare si bate, intre doua familii din Mironu


Intră acum și în grupul de

Pe fondul unui conflict mai vechi, două familii de romi din Mironu s-au luat la bătaie. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 21.00, prin „S.N.U.A.U. 112, Ț. Lucia a sesizat faptul că, în satul Mironu, comuna Valea Moldovei are loc un scandal spontan între membrii a două familii.

La fata locului, s-a deplasat o patrulă mixtă poliţie – jandarmi, pe o uliţă fiind identificat minorul Ț. I., în vârstă de 17 ani, localnic, care acuza dureri în zona capului şi a reclamat faptul că a fost lovit cu toporul de P. Ghiocel, de 28 ani, din localitate, ca urmare a unui conflict mai vechi între membrii familiilor.

Patrula la găsit şi pe P. Dragoş, în vârstă de 27 ani, localnic, care a reclamat că a fost lovit cu un corp contondent în zona feţei de Ț. Nicolai, de 21 ani, din localitate.

Din cauza leziunilor suferite, la faţa locului a fost solicitată intervenţia ambulanţei, P. Dragoş si Ţ. I. fiind transportaţi cu ambulanţa la spitalul Gura Humorului, unde li s-a stabilit diagnosticul „fractură piramida nazală” şi respectiv „contuzie cervicală”.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de lovire.


Intră acum și în grupul de